Bel ons op: 043-356 1718
.com / TreaT.bedrijfsuitje @TreaTEventsNieuws
Wat nu weer?

Wat nu weer?

Het is tijd dus voor het jaarlijkse bedrijfsuitje, teambuilding of groepsactiviteit. Het wordt elk jaar lastiger om iets origineels te verzinnen. Jullie hebben al zoveel gedaan. De groep is divers, de wensen ook.

Wat ga je nu weer organiseren? Bel TreaT en vertel ons wat je wilt bereiken, wie de gasten zijn en welk budget je tot je beschikking hebt. Dan maken wij vrijblijvend een leuk voorstel! Al sinds 2002 bedenken wij dag in, dag uit welke activiteit past bij jullie bedrijfsuitje, teamuitje, teambuilding of personeelsfeest. 

We spreken je graag!


Tips voor het kiezen van het juiste uitje

Tips voor het kiezen van het juiste uitje

Een bedrijfsuitje of teamuitje plannen gebeurt vaak met een groepje mensen. De activiteiten- of feestcommissie wordt ingeschakeld en ieder gaat informatie zoeken en opvragen. Je eindigt met 4 offertes en het bekende appel en peren probleem ligt op tafel. Hoe kies je het juiste bureau en hoe bepaal je wat het juiste uitje is? Wij delen graag onze tips met jullie. Mail ons voor meer informatie!


Nieuw Escape Spel Grote Groepen

Nieuw Escape Spel Grote Groepen

Escape Rooms zijn hot. Maar wat als de groep groter is? Dan past het niet in 1 escape room. Niet getreurd! TreaT heeft een spel ontwikkeld geschikt voor grote groepen. En we komen gewoon naar je toe en richten een escape room op locatie in. Kijk hier voor meer informatie!


Aftermovie Ferran Adrià diner

Aftermovie Ferran Adrià diner

We zijn trots dat de aftermovie van dit prachtige fundraising tribute diner op onze website staat! Kijk hier!


Best Escape Room Maastricht razend populair

Best Escape Room Maastricht razend populair

Best Escape Maastricht is nu 2 maanden open en al razend populair. Beleef een spannende opsluiting en hopelijk ontsnapping van Cell Block 9! Ideaal voor kleine teams. 


» Http://bestescape.nl

[t]huis in de Tunnel

[t]huis in de Tunnel

TreaT is hoofdsponsor en organisator van het unieke, exclusieve [t]Huis in de Tunnel galadiner in de A2 tunnel te Maastricht op 12 september! Een once in a lifetime opportunity: een galadiner voor 600 personen in de A2 tunnel te Maastricht. De opbrengsten van deze avond komen ten goede aan de Ronald McDonald Huizen Limburg.


» Http://thuisindetunnel.nl

Onze spelshows zijn vernieuwd!

Onze spelshows zijn vernieuwd!

Onze spelshows zijn nu nog leuker dankzij onze razendpopulaire quizknoppen. Er is geen twijfel mogelijk over wie het eerst gedrukt heeft; de knop laat luid en duidelijk horen welk team de snelste was. Samen met de tussenscores, de originele vragen en enthousiaste begeleiding maakt dit tot de leukste quiz show in Zuid-Nederland!


» Http://partyspecials.treat.nl/party-specials-13/ludieke-quiz-show-avond.htmlAlle op deze website genoemde tarieven zijn exclusief b.t.w.
Sitemap

TreaT Events
Pastoor Moormanstr. 96
6219 AX  Maastricht

tel 043-356 1718

www.treat.nls2 - Ontwerp en techniek © 2012-2019 MonTay Media