Bel ons op: 043-356 1718
.com / TreaT.bedrijfsuitje @TreaTEventsNieuws
Vacature spelbegeleider!

Vacature spelbegeleider!

Vacature TreaT Programma begeleider

TreaT zoekt enthousiaste medewerkers voor het begeleiden van bedrijfsuitjes.

Wie zoeken we?
Vind je het leuk om een groep mensen een onvergetelijke dag/avond te bezorgen door het programma van A tot Z te begeleiden of door een onderdeel van het programma te verzorgen? Meld je dan aan als begeleider bij TreaT !

De begeleiders van onze programma’s zijn ons belangrijkste visitekaartje. We verlangen dan ook een vriendelijke en zeer service gerichte houding van onze medewerkers. Je bent enthousiast en gedreven. Je bent flexibel en creatief en kunt problemen zelfstandig oplossen. Je hebt ervaring met spreken in het openbaar voor (grotere) groepen.

Wat bieden we? 
Een leuke en afwisselende baan in een gezellige en professionele omgeving, op oproep basis.

Geïnteresseerd? 
Stuur je CV en motivatie naar info@treat.nl 


La Casa de Papel - VR GAME

La Casa de Papel - VR GAME

Ons nieuwste spel - La Casa de papel.

Verplaats je in de schoenen van El Profesor en beroof samen met je vrienden of collega’s vele miljoenen euro’s van de Spaanse Munt! Deze VR game is gebaseerd op de populaire Netflixserie La Casa de Papel.

Om de puzzels in de virtuele wereld op te kunnen lossen moet je goed samenwerken met je teamgenoten. Een team bestaat uit maximaal 6 personen. Per team heb je één VR bril die rouleert. De spelers die de VR bril niet dragen beschikken over aanwijzingen die in de virtuele wereld nodig zijn om alle raadsels op te lossen. Communicatie en samenwerken is dus de sleutel tot succes (en tot de kluis)

Het spel is bij uitstek geschikt om met grote groepen te spelen: De teams strijden dan tegen elkaar! Welk team heeft als eerste de kluis gekraakt en weet uit handen van de Guardia Civil te blijven?

La Casa de Papel VR is geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie- of vriendendag. Verplaats je direct na of tijdens een lunch, borrel of diner naar virtueel Madrid en kraak die kluis!


[t]Huis in de Tunnel groot succes

[t]Huis in de Tunnel groot succes

Zaterdag 12 september mocht TreaT voor stichting [t]Huis in de Tunnel een historisch benefiet gala diner in de A2 tunnel te Maastricht organiseren.

Bijna 600 gasten in galakleding genoten van een fantastische avond in een prachtig gedecoreerde tunnel. Robert ten Brink presenteerde de avond en kondigde het op maat gemaakte entertainment programma aan.

De avond heeft bijna € 90.000 voor het goede doel opgebracht.


Wat nu weer?

Wat nu weer?

Het is tijd dus voor het jaarlijkse bedrijfsuitje, teambuilding of groepsactiviteit. Het wordt elk jaar lastiger om iets origineels te verzinnen. Jullie hebben al zoveel gedaan. De groep is divers, de wensen ook.

Wat ga je nu weer organiseren? Bel TreaT en vertel ons wat je wilt bereiken, wie de gasten zijn en welk budget je tot je beschikking hebt. Dan maken wij vrijblijvend een leuk voorstel! Al sinds 2002 bedenken wij dag in, dag uit welke activiteit past bij jullie bedrijfsuitje, teamuitje, teambuilding of personeelsfeest. 

We spreken je graag!


Tips voor het kiezen van het juiste uitje

Tips voor het kiezen van het juiste uitje

Een bedrijfsuitje of teamuitje plannen gebeurt vaak met een groepje mensen. De activiteiten- of feestcommissie wordt ingeschakeld en ieder gaat informatie zoeken en opvragen. Je eindigt met 4 offertes en het bekende appel en peren probleem ligt op tafel. Hoe kies je het juiste bureau en hoe bepaal je wat het juiste uitje is? Wij delen graag onze tips met jullie. Mail ons voor meer informatie!


Nieuw Escape Spel Grote Groepen

Nieuw Escape Spel Grote Groepen

Escape Rooms zijn hot. Maar wat als de groep groter is? Dan past het niet in 1 escape room. Niet getreurd! TreaT heeft een spel ontwikkeld geschikt voor grote groepen. En we komen gewoon naar je toe en richten een escape room op locatie in. Kijk hier voor meer informatie!


Aftermovie Ferran Adrià diner

Aftermovie Ferran Adrià diner

We zijn trots dat de aftermovie van dit prachtige fundraising tribute diner op onze website staat! Kijk hier!


Onze spelshows zijn vernieuwd!

Onze spelshows zijn vernieuwd!

Onze spelshows zijn nu nog leuker dankzij onze razendpopulaire quizknoppen. Er is geen twijfel mogelijk over wie het eerst gedrukt heeft; de knop laat luid en duidelijk horen welk team de snelste was. Samen met de tussenscores, de originele vragen en enthousiaste begeleiding maakt dit tot de leukste quiz show in Zuid-Nederland!


» Http://partyspecials.treat.nl/party-specials-13/ludieke-quiz-show-avond.htmlAlle op deze website genoemde tarieven zijn exclusief b.t.w.
Sitemap

TreaT Events
Pastoor Moormanstr. 96
6219 AX  Maastricht

tel 043-356 1718

www.treat.nls2 - Ontwerp en techniek © 2012-2020 MonTay Media