Bel ons op: 043-356 1718
.com / TreaT.bedrijfsuitje @TreaTEventsNieuws
Demasque Maastricht

Demasque Maastricht

Ontmasker de geheimen van Carnaval, de mooiste traditie van de stad.

 

Het hele jaar door Maastrichtse ‘Vastelaovend’

Voor De Tempeleers en Centrummanagement Maastricht hebben we een carnavalsquiz-wandelroute door de stad ontwikkeld. Via de app ‘Demasqué Maastricht’ kan een komische, diverse en verrassend leerzame route worden gevolgd. Van Wyck tot aan het historisch stadscentrum, je vindt carnaval in heel Maastricht. Met de app word je van quizvraag naar quizvraag geleid. De ene keer met een filmpje, de andere keer met een audiofragment, een foto of een multiple-choice vraag. Op historische carnavalslocaties en uit traditionele carnavalsverhalen leer je al spelenderwijs de leukste weetjes over ‘Vastelaovend’.

Je kunt de quiz alleen doen of met je beste carnavalsvriend. Samen kun je de strijd aan gaan met andere teams. Beantwoord de 2×11 vragen om het carnavalshart van de stad te ontdekken. Soms krijg je hulp van een oud stadsprins, soms moet je zingend het antwoord ontdekken. De route begint bij het station en eindigt aan de andere kant van de Servaasbrug. Als je op je gemak loopt ben je zo’n twee uurtjes bezig. Maar met wat extra stops en drankjes onderweg kan het natuurlijk wat langer duren… Behaal jij de meeste punten met je kennis over de traditie waar Maastricht zo trots op is?!

Het spel koop je via de volgende link : https://www.cluekeeper.com/find/hunt/4972299334713344


NIEUW: TreaT Tours voor kleine gezelschappen

NIEUW: TreaT Tours voor kleine gezelschappen

TreaT Events lanceert 21 september een nieuw concept: TreaT Tours.

De TreaT tours zijn een prima alternatief voor groepsuitjes. De tours zijn in kleine groepjes, zelfstandig, zonder begeleiding uit te voeren.

De tours worden ontwikkeld door het team van TreaT Events. Hiermee speelt TreaT in op de nieuwe behoefte van kleine groepjes voor veilige en verrassende belevingen.

Jarenlange expertise, kennis van de omgeving en TreaTs creativiteit vormen de basis voor de tours.

De TreaT Tours richten zich vooral op het ontdekken van de natuur. Er worden auto, wandel- en fietstochten ontwikkeld. De tours zijn volledig coronaproof. Je kiest je eigen reisgenoten en je hoeft nergens naar binnen.


De 1e TreaT Tour: Carrally Zuid-Limburg
De eerste tour is een prachtige interactieve carrally door het Limburgse heuvelland. De route voert je onder andere langs de Limburgse plaatsen Valkenburg, Noorbeek, Slenaken, Gulpen, Wittem en Eijs. 
De manier van navigeren is gevarieerd. Denk aan: GPS coördinaten, een bolletje-pijltje route en foto-herkenning. Je rijdt in je eigen tempo. Er is dus voldoende gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Rally app - Augmented reality
Tijdens de rally wordt je gedwongen om op een andere manier om je heen te kijken. Je beantwoordt originele vragen en voert opdrachten uit. Dankzij augmented reality kijk en luister je naar beelden die tot leven komen. Laat je verrassen.

Voor wie is TreaT Tours?

De tours zijn geschikt voor zowel voor de Limburger als de toerist. Het is een ideale activiteit voor een familiedag, gezinsuitje, verjaardag, vrijgezellenfeest of een teamuitje. Je kiest zelf of je met 1 of meer auto’s de rally rijdt.

Carrally details

De rally is te koop via Tickli Ticketshop Limburg en kost € 29,50 per tour voor max. 4 personen. Je koopt de tour online en kunt hem rijden wanneer je wilt. De prachtige route is ongeveer 50 kilometer. De wijze van navigeren en vragen onderweg zorgen voor tenminste 3 uur plezier.


» Http://tickli.nl/tickets/treat-tours-carrally

TreaT lanceert thuisgame Stay Connected

TreaT lanceert thuisgame Stay Connected

We moeten thuis blijven, afstand houden van elkaar. Fysieke afstand betekent niet dat je geen contact kunt hebben. Juist in deze tijden is contact en verbinding met elkaar super belangrijk.

TreaT Events heeft afgelopen weekend een online Stay Connected Game gelanceerd.

Het spel helpt mensen die zich samen thuis of op verschillende locaties bevinden toch verbonden met elkaar te blijven. De creatieve, sociale, en fun opdrachten zorgen voor het broodnodige dagelijkse contact en een glimlach.

Wat houdt het spel in?
Het spel duurt 21 dagen en je kunt op elk moment instappen. Dagelijks krijgen de deelnemende teams 3 challenges. Op dag 1 was dit bijvoorbeeld een telefoongesprek voeren met iemand die je mist, een virtueel bezoek aan de National Gallery in Londen en een speciaal Stay Connected dansje leren. Bij elke challenge hoort een vraag en bij een goed antwoord verdien je connection punten.

Op de eerste dag hebben al meer dan 100 mensen de challenges gespeeld en gedeeld.

Er is zelfs een internationaal team, een Nederlands echtpaar uit Zwitserland, waarvan de dochter in Amsterdam woont en de zoon in Canada. Maar ook teams waarvan de leden verdeeld zijn over Echt, Landgraaf en Maastricht.

Partners
TreaT Events realiseert zich dat veel talentvolle professionals nu thuis zitten. Met Stay Connected – the Game willen we die mensen ook een platform bieden om middels een challenge hun talenten te tonen en te delen. Op dag 1 hadden we een fantastische danschoreografie van Samantha Tena Hernandez (Europees kampioen), op dag 2 een fotochallenge van Eline Dabekaussen (Snapped Fotografie), en er volgen er nog veel meer. Op die manier blijft ook TreaT Events connected met haar partners.

Hoe kom ik aan het spel?

Het spel is te koop via deze link
Een deel van de opbrengst gaat naar het Rode Kruis!

DOE MEE - STAY CONNECTED


» Http://cluekeeper.com/find/hunt/TREAT/Stay-Connected-the-Game/5884273069391872

Tips voor het kiezen van het juiste uitje

Tips voor het kiezen van het juiste uitje

Een bedrijfsuitje of teamuitje plannen gebeurt vaak met een groepje mensen. De activiteiten- of feestcommissie wordt ingeschakeld en ieder gaat informatie zoeken en opvragen. Je eindigt met 4 offertes en het bekende appel en peren probleem ligt op tafel. Hoe kies je het juiste bureau en hoe bepaal je wat het juiste uitje is? Wij delen graag onze tips met jullie. Mail ons voor meer informatie!


Aftermovie Ferran Adrià diner

Aftermovie Ferran Adrià diner

We zijn trots dat de aftermovie van dit prachtige fundraising tribute diner op onze website staat! Kijk hier!


Onze spelshows zijn vernieuwd!

Onze spelshows zijn vernieuwd!

Onze spelshows zijn nu nog leuker dankzij onze razendpopulaire quizknoppen. Er is geen twijfel mogelijk over wie het eerst gedrukt heeft; de knop laat luid en duidelijk horen welk team de snelste was. Samen met de tussenscores, de originele vragen en enthousiaste begeleiding maakt dit tot de leukste quiz show in Zuid-Nederland!


» Http://partyspecials.treat.nl/party-specials-13/ludieke-quiz-show-avond.htmlAlle op deze website genoemde tarieven zijn exclusief b.t.w.
Sitemap

TreaT Events
Pastoor Moormanstr. 96
6219 AX  Maastricht

tel 043-356 1718

www.treat.nls2 - Ontwerp en techniek © 2012-2022 MonTay Media