Bel ons op: 043-356 1718
.com / TreaT.bedrijfsuitje @TreaTEventsNieuws
Online pubquiz

Online pubquiz

TreaT heeft samen met Mestreechter Brandslang cafés een online pubquiz gemaakt. Om thuis te spelen. 3 vrijdagen op rij: 17 april, 24 april en 1 mei.

De 1e week deden 92 teams mee! Ben je erbij ?

Hier vind je alle informatie over hoe je mee kunt doen!

Deelname is gratis. Je kunt wel een donatie doen.


TreaT lanceert thuisgame Stay Connected

TreaT lanceert thuisgame Stay Connected

We moeten thuis blijven, afstand houden van elkaar. Fysieke afstand betekent niet dat je geen contact kunt hebben. Juist in deze tijden is contact en verbinding met elkaar super belangrijk.

TreaT Events heeft afgelopen weekend een online Stay Connected Game gelanceerd.

Het spel helpt mensen die zich samen thuis of op verschillende locaties bevinden toch verbonden met elkaar te blijven. De creatieve, sociale, en fun opdrachten zorgen voor het broodnodige dagelijkse contact en een glimlach.

Wat houdt het spel in?
Het spel duurt 21 dagen en je kunt op elk moment instappen. Dagelijks krijgen de deelnemende teams 3 challenges. Op dag 1 was dit bijvoorbeeld een telefoongesprek voeren met iemand die je mist, een virtueel bezoek aan de National Gallery in Londen en een speciaal Stay Connected dansje leren. Bij elke challenge hoort een vraag en bij een goed antwoord verdien je connection punten.

Op de eerste dag hebben al meer dan 100 mensen de challenges gespeeld en gedeeld.

Er is zelfs een internationaal team, een Nederlands echtpaar uit Zwitserland, waarvan de dochter in Amsterdam woont en de zoon in Canada. Maar ook teams waarvan de leden verdeeld zijn over Echt, Landgraaf en Maastricht.

Partners
TreaT Events realiseert zich dat veel talentvolle professionals nu thuis zitten. Met Stay Connected – the Game willen we die mensen ook een platform bieden om middels een challenge hun talenten te tonen en te delen. Op dag 1 hadden we een fantastische danschoreografie van Samantha Tena Hernandez (Europees kampioen), op dag 2 een fotochallenge van Eline Dabekaussen (Snapped Fotografie), en er volgen er nog veel meer. Op die manier blijft ook TreaT Events connected met haar partners.

Hoe kom ik aan het spel?

Het spel is te koop via deze link
Een deel van de opbrengst gaat naar het Rode Kruis!

DOE MEE - STAY CONNECTED


» Http://cluekeeper.com/find/hunt/TREAT/Stay-Connected-the-Game/5884273069391872

Vacature spelbegeleider!

Vacature spelbegeleider!

Vacature TreaT Programma begeleider

TreaT zoekt enthousiaste medewerkers voor het begeleiden van bedrijfsuitjes.

Wie zoeken we?
Vind je het leuk om een groep mensen een onvergetelijke dag/avond te bezorgen door het programma van A tot Z te begeleiden of door een onderdeel van het programma te verzorgen? Meld je dan aan als begeleider bij TreaT !

De begeleiders van onze programma’s zijn ons belangrijkste visitekaartje. We verlangen dan ook een vriendelijke en zeer service gerichte houding van onze medewerkers. Je bent enthousiast en gedreven. Je bent flexibel en creatief en kunt problemen zelfstandig oplossen. Je hebt ervaring met spreken in het openbaar voor (grotere) groepen.

Wat bieden we? 
Een leuke en afwisselende baan in een gezellige en professionele omgeving, op oproep basis.

Geïnteresseerd? 
Stuur je CV en motivatie naar info@treat.nl 


La Casa de Papel - VR GAME

La Casa de Papel - VR GAME

Ons nieuwste spel - La Casa de papel.

Verplaats je in de schoenen van El Profesor en beroof samen met je vrienden of collega’s vele miljoenen euro’s van de Spaanse Munt! Deze VR game is gebaseerd op de populaire Netflixserie La Casa de Papel.

Om de puzzels in de virtuele wereld op te kunnen lossen moet je goed samenwerken met je teamgenoten. Een team bestaat uit maximaal 6 personen. Per team heb je één VR bril die rouleert. De spelers die de VR bril niet dragen beschikken over aanwijzingen die in de virtuele wereld nodig zijn om alle raadsels op te lossen. Communicatie en samenwerken is dus de sleutel tot succes (en tot de kluis)

Het spel is bij uitstek geschikt om met grote groepen te spelen: De teams strijden dan tegen elkaar! Welk team heeft als eerste de kluis gekraakt en weet uit handen van de Guardia Civil te blijven?

La Casa de Papel VR is geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie- of vriendendag. Verplaats je direct na of tijdens een lunch, borrel of diner naar virtueel Madrid en kraak die kluis!


[t]Huis in de Tunnel groot succes

[t]Huis in de Tunnel groot succes

Zaterdag 12 september mocht TreaT voor stichting [t]Huis in de Tunnel een historisch benefiet gala diner in de A2 tunnel te Maastricht organiseren.

Bijna 600 gasten in galakleding genoten van een fantastische avond in een prachtig gedecoreerde tunnel. Robert ten Brink presenteerde de avond en kondigde het op maat gemaakte entertainment programma aan.

De avond heeft bijna € 90.000 voor het goede doel opgebracht.


Tips voor het kiezen van het juiste uitje

Tips voor het kiezen van het juiste uitje

Een bedrijfsuitje of teamuitje plannen gebeurt vaak met een groepje mensen. De activiteiten- of feestcommissie wordt ingeschakeld en ieder gaat informatie zoeken en opvragen. Je eindigt met 4 offertes en het bekende appel en peren probleem ligt op tafel. Hoe kies je het juiste bureau en hoe bepaal je wat het juiste uitje is? Wij delen graag onze tips met jullie. Mail ons voor meer informatie!


Nieuw Escape Spel Grote Groepen

Nieuw Escape Spel Grote Groepen

Escape Rooms zijn hot. Maar wat als de groep groter is? Dan past het niet in 1 escape room. Niet getreurd! TreaT heeft een spel ontwikkeld geschikt voor grote groepen. En we komen gewoon naar je toe en richten een escape room op locatie in. Kijk hier voor meer informatie!


Aftermovie Ferran Adrià diner

Aftermovie Ferran Adrià diner

We zijn trots dat de aftermovie van dit prachtige fundraising tribute diner op onze website staat! Kijk hier!


Onze spelshows zijn vernieuwd!

Onze spelshows zijn vernieuwd!

Onze spelshows zijn nu nog leuker dankzij onze razendpopulaire quizknoppen. Er is geen twijfel mogelijk over wie het eerst gedrukt heeft; de knop laat luid en duidelijk horen welk team de snelste was. Samen met de tussenscores, de originele vragen en enthousiaste begeleiding maakt dit tot de leukste quiz show in Zuid-Nederland!


» Http://partyspecials.treat.nl/party-specials-13/ludieke-quiz-show-avond.htmlAlle op deze website genoemde tarieven zijn exclusief b.t.w.
Sitemap

TreaT Events
Pastoor Moormanstr. 96
6219 AX  Maastricht

tel 043-356 1718

www.treat.nls2 - Ontwerp en techniek © 2012-2020 MonTay Media