Bel ons op: 043-356 1718
.com / TreaT.bedrijfsuitje @TreaTEventsDe bedrijfsuitjes specialist van Maastricht

Veelgestelde vragen

We weten nog niet precies met hoeveel deelnemers we zijn. Is dat een probleem?

 • TreaT begrijpt dat het definitieve aantal personen altijd nog kan wijzigen na programma bevestiging. Vermindering van het aantal deelnemers binnen een marge van 20% kunnen uiterlijk tot 1 week voor de programmadatum kosteloos schriftelijk worden doorgegeven. De volledige wijzigings- en annuleringsbepalingen kunt u nalezen in onze algemene voorwaarden. 

Wij willen een activiteit organiseren met minder dan 10 personen, is dit een probleem? 

 • Nee, dit is geen enkel probleem. Als u bereid bent voor het vermelde minimale aantal personen te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken. 

Is het wenselijk om ver van te voren te boeken?

 • Hoe eerder u boekt, hoe groter de kans is dat wij de gewenste datum nog beschikbaarheid hebben. Elk programma krijgt zijn eigen begeleiding en in verband met personeelsplanning adviseren wij om minstens 1 maand van te voren te boeken. 
   

Zijn er vaste begin- en eindtijden voor de aangeboden programma's? 

 • U mag zelf u begintijd bepalen. En als de eindtijd u dan niet helemaal goed uitkomt passen wij het programma aan. Al onze programma's worden op maat gemaakt voor u. 
   

Wat gebeurt er als het regent ?

 • Onze programma's gaan dan ook altijd door. Uit jarenlange ervaring kunnen wij u vertellen dat er zelden een programma totaal verregent. Indien de vooruitzichten zeer slecht zijn, kunnen wij desgewenst paraplu's of regenponchos verzorgen. 
  Ook kan er tegen een kleine meerprijs een back-up binnenprogramma geboekt worden.
   

Moeten we contant geld meenemen voor extra drankjes?

 • Als u wilt mag u uw portemonnee thuis laten; TreaT rekent dan uw drankjes af! Dit wordt keurig op de eindfactuur vermeld.

Dienen wij vooraf te betalen?

 • Wij vragen om een voorschot te betalen voorafgaand aan het programma. De eindafrekening ontvangt u binnen enkele weken na het programma. 

Kunnen wij nog extra kostenposten op de rekening verwachten?

 • Wij vinden het belangrijk dat alle kosten vanaf het begin heel transparant zijn. Wij informeren u goed over welke consumpties inclusief zijn en welke eventuele organisatie- en bemiddelingskosten er in rekening gebracht worden. 

Er zijn minder valide mensen in ons bedrijf. Die kunnen niet met alles meedoen. Is dat een probleem?

 • Wanneer dit bij de aanvraag wordt vermeld, houden wij hier rekening mee bij de programmakeuze en café- en restaurant keuze. 

In welke talen verzorgt TreaT de programma's? 

 • Naast onze programma's in het Nederlands, bieden wij een groot aantal programma's aan in het Engels en het Duits. Vraag naar de mogelijkheden! 
   

Het uitje moet geheim blijven voor onze medewerkers. Hoe zorgen jullie daarvoor?

 • Wij zijn gewend dat bedrijven de inhoud van het uitje en vaak ook de locatie geheim willen houden. Wij houden hier rekening mee in onze communicatie en kunnen desgewenst de collega's zelfs misleiden. 

Waar kan ik het beste parkeren in Maastricht? 

 • Maastricht beschikt over een groot aantal parkeergelegenheden. Een overzicht van de mogelijkheden inclusief tarieven vindt u hier
   

 

Alle op deze website genoemde tarieven zijn exclusief b.t.w.
Sitemap

TreaT Events
Pastoor Moormanstr. 96
6219 AX  Maastricht

tel 043-356 1718

www.treat.nls2 - Ontwerp en techniek © 2012-2019 MonTay Media