Bel ons op: 043-356 1718
.com / TreaT.bedrijfsuitje @TreaTEventsTreaT team

 

Bij een event maken de mensen het verschil. Elke TreaT medewerker heeft zijn eigen talent en accent! Eén ding hebben ze allemaal gemeen; een grenzeloze betrokkenheid bij elk event.

Frans, geboren en getogen onder de rook van Amsterdam, is recht voor zijn raap en recht door zee, waarbij humor belangrijk is. Sinds 2002 is hij het creatieve brein van TreaT. Zijn natuurkundige achtergrond komt hem hierbij goed van pas.

 

Lidwine is een echte Limburgse. Na jaren Amsterdam en veel internationaal werk en reizen vindt ze het nu heerlijk om mooie events in Zuid-Limburg te organiseren. Ze gaat in haar vrije tijd graag restaurantjes uitproberen of mooie locaties fotograferen.

 

Maud is de jongste telg van het team. Niet alleen bij TreaT, maar ook in haar vrije tijd bezig met het vak. Zelf spellen maken, themafeestjes organiseren en creatieve activiteiten zijn haar hobby's. Maud verzorgt de offertes met evenveel plezier als de events. De regio Parkstad is haar achtertuin.


Sandra is onze duizendpoot. Acteren, een creatieve workshop of een outdoor event begeleiden. Sandra beheerst het als geen ander. Deze Spaanse sprekende dame zorgt dat elk uitje een fiësta is.

Voor de uitvoering van programma’s heeft TreaT een uitgebreid netwerk van medewerkers. TreaT organiseert enkele honderden bedrijfsuitjes per jaar. Maar we realiseren ons dat uw uitje hét uitstapje van het jaar is.

Alle op deze website genoemde tarieven zijn exclusief b.t.w.
Sitemap

TreaT Events
Pastoor Moormanstr. 96
6219 AX  Maastricht

tel 043-356 1718

www.treat.nls2 - Ontwerp en techniek © 2012-2022 MonTay Media