Bel ons op: 043-356 1718
.com / TreaT.bedrijfsuitje @TreaTEventsRecensies

Hier leest u de ervaringen van enkele bedrijven die u voor gingen. 

Koraal groep over Moorddiner
We hebben een super avond gehad! Het was hartstikke gezellig. Alles was goed in de smaak gevallen en de begeleiding was heel erg leuk. Bedankt voor de leuke avond.

Rockwool over Wie is de Mol
Wie is de Mol was in 1 woord super!

Medtronic
De kookworkshop was erg leuk geweest. En lekker!!

Scafom Holding
Nogmaals complimenten voor de verzorging van ons programma.

Onze jaarlijkse management dagen waren mede hierdoor een groot succes!

Een programma waarbij het informele deel (sociale aspecten en activiteiten waarbij competitie en teambuilding onmisbare elementen zijn) een voorname rol speelt.

Alle deelnemers (directeuren van al onze bedrijven wereldwijd) hebben genoten van de ridderspelen (zwaard vechten, kruisboogschieten, hamerwerpen etc.) in de tuinen van Chateau St. Gerlach die door jullie op een zeer aangename wijze zijn begeleid. De kostuums (middeleeuws) die hierbij gedragen werden door zowel deelnemers als begeleiders van Treat, maakten het helemaal af!

Ook is de organisatie zeer soepel verlopen; het busvervoer aansluitend op de ridderspelen naar het centrum van Maastricht voor een ‘walking dinner’.

De gekozen restaurants waren goed, de wandeling met de gidsen tussen de gerechten door waren een leuke afwisseling. Het dessert in Wijnhuis Thiessen sloeg alles! Een interessante rondleiding door de wijnkelders, een boeiend verhaal erbij van één van de medewerkers en een fantastische combinatie van dessert en dessert wijn. Chapeau!

Een samenwerking met Treat is voor herhaling vatbaar!

Maastricht university over CSI Maastricht:
"Het was een TOP dag voor ons! Zowel de begeleiding, spel,  acteurs als het eten was allemaal even goed geregeld en ook echt net echt!" 

Insituform over een stadswandeling met fietstocht:
"Heel het directieteam is vol lof en ontspannen geretourneerd van het weekendverblijf in Maastricht. De rondleiding vrijdagmiddag vond men enorm leuk en leerzaam. Zoals jullie credo het op de website al vermeldt : "verwacht iets speciaals". Treat heeft er een onvergetelijk weekend van gemaakt."

Promat over Party a la carte - op maat "sight seeing Maastricht" :
"Ik heb niet 1 negatieve reactie ontvangen: alle gasten waren zeer enthousiast! Een bijzonder compliment voor het mooie en flexibele evenementenprogramma." 

Daelzicht over De TV draait door spelshow:
"Het was super georganiseerd en uitstekend bevallen. We hebben ontzettend veel plezier gehad. Ik zal dan ook zeker in de toekomst jullie uitjes in de gaten houden." 

Norbert-Dentressangle over Valkerij workshop:
"De groep vond het geweldig. Prima locatie, prima eten, het weer was ook geweldig. Ik denk echt dat de roofvogels bij iedereen een grote indruk hebben achter gelaten. De groep is echt onder de indruk." 

Royal Reesink over middeleeuwfeest :
Wat een fantastisch leuk weekend hebben wij gehad zeg. Mede door jullie inbreng natuurlijk! Mijn complimenten.

Alles was tip top geregeld. Iedereen vond het Middeleeuws feest met de kleding uiteindelijk erg geslaagd. Wat hebben we gelachen met elkaar daar om. De kasteelheer en -dame, de troubadour en de goochelaar/tekenaar gaf de avond een extra leuke dimensie.

Ook de activiteiten op zaterdag waren een schot in de roos. En het eten was voortreffelijk.

Bent u nieuwsgierig naar enkele overige klanten, klik dan hier.

Alle op deze website genoemde tarieven zijn exclusief b.t.w.
Sitemap

TreaT Events
Pastoor Moormanstr. 96
6219 AX  Maastricht

tel 043-356 1718

www.treat.nls2 - Ontwerp en techniek © 2012-2022 MonTay Media